Politika minden oldalról

Törésvonal

Törésvonal

Ars poetica

bemutatkozik a Törésvonal Blog

2016. március 20. - virag_elvtars

Kedves olvasók!

Hadd mutassam be Önöknek a Törésvonal blogot.

Azért jött létre ez az oldal, hogy bizonyos közéleti, politikai és gazdasági eseményekre reflektáljon, a lehető legfüggetlenebb betekintést nyújtsa a politika világába a laikus olvasó számára. Érdekességét azonban nem a téma, hanem sokkal inkább a tájékoztatás metodikája adja.

Célunk az, hogy a kiválasztott témakörökről pártpolitikai és ideológiai befolyásoltságtól mentes tájékoztatással és gondolatébresztéssel szolgáljunk a minket figyelemmel követőknek.

Azért kapta a cikkfolyam a Törésvonal nevet, mert megkíséreljük a társadalom különböző rétegei, továbbá különböző pártok és generációk közötti töréspontokat feltérképezni megadott kérdéskörökben és az oldalak különböző érveit bemutatni azok minden igazságával és tévedésével együtt. Hisszük, hogy amikor mégis állást foglalunk, akkor nem célravezető a sommás véleménynyilvánítás, mivel minden éremnek két oldala van, így cikkeinkben különböző perspektívákat tárunk fel azok közül egyiket sem ráerőltetve a befogadóra.

A blog készítői politológus-, és jogászhallgatók, akik különböző értékrendeket és meggyőződéseket vallanak magukénak, így egymást moderálva és kiegészítve biztosítják a diverzitást és a véleménypluralizmust az oldalon belül.

Készülő munkáink között olvashatnak majd politikai helyzetjelentéseket, elemzéseket és véleménycikkeket, időnként pedig egy-egy inkább a szakmának szóló átfogóbb politológiai vagy jogi tanulmányt is.

Reméljük, hogy érdekes és elgondolkodtató tartalommal fogjuk tudni megörvendeztetni azokat, akik olvasnak minket.

Üdvözlettel,
a Szerkesztőség

A bejegyzés trackback címe:

https://atoresvonal.blog.hu/api/trackback/id/tr908507508
süti beállítások módosítása